Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18 м (2/1)- Fun

390д. Previous Next

Tommee Tippee цуцла лажливка 18 – 36 м (2/1)- Fun

Цена:390 ден

Tommee Tippee ортодонска цуцла лажливка за целодневна забава!

Формата на цуцлите е симетрична и реверзибилна со што го олеснува држењето во уста.

Препорачано за возраст од 18 – 36 месеци.