Tommee Tippee Шишe антиколик (+) 260 мл 

490д. Previous Next

Tommee Tippee Шишe антиколик (+) 260 мл 

Цена:490 ден

*Со Шишињата Closer to nature префрлањето од доење на хранење со шише го прават полесно од било кога досега.

*Tommee Tippee заедно со експерти од областа на доењето дизајнираа уникатна цуцла која благодарение на својата форма го олеснува хранењето, ја имитира природната флексибилност,истегнувањето и движењето на градите на мајката за време на доењето.

* Меката силиконска цуцла го поттикнува природниот инстикт за хранење со што му овозможува удобно и опуштено хранење.

*Антиколик плус – Системот со цевка е специјално дизајниран за да помогне да се намалат воздушните меурчиња во млекото, да овозможи лесно хранење и воедно го намалува ризикот бебето да внесе воздух за време на хранењето.Кога детето почнува да пие, воздухот поминува преку специјалните отвори, низ цевката и излегува од неа во долниот дел од шишето.На овој начин воздухот целосно го заобиколува млекото.Благодарение на ваквиот систем бебето нема да голта воздух а со тоа ќе се намалат грчевите.

*Цевката содржи индикатор кој ја менува бојата доколку температурата на храната не е соодветна.

*9/10 мајки се согласни дека ова шише е најслично со природното доење.

*Формата на шишето е ергономска и овозможува комфор и лесна употреба.

*Без БПА