BEBES Анатомска када со сталажа

Попуст 2210д. Previous Next

ПОПУСТ!
BEBES Анатомска када со сталажа
👉Цена: 2950 ден.
Цена со ПОПУСТ: 2210 ден.
Када со вграден анатомски дел,вграден термометар и дрен за испуштање на водата. Оваа кадичка е идеално осмислена и направена да ви го олесни капењето на вашето бебе особено во првите месеци од неговиот живот. Вградениот анатомски дел го олеснува капењето и безбедно може да го капе само еден родител, бидејки испакнатиот дел и комфорната подлога спречува лизгање на бебето. Температурата на водата е секогаш е на оптимално ниво благодарение на вградениот термометар.
Двострана функционалност:
Од 0 до 6 месеци ( анатомски дел ) – ја користите оваа положба од првото капење кога детето има само неколку дена, се додека не седи само.
Од 6 + месеци ( до не потешко од 15кг ) – оваа положба ја користите кога детето може само да седи.
Димензии: cm 76 x cm 50 висина cm 85

BEBES Анатомска када со сталажа