BREVI Convivio столче за хранење

6950д. Previous Next

BREVI Convivio столче за хранење

ЦЕНА:6950 ден

Во согласност со EN14988:2006 + A1:2012

Наслонот може да се постави во 3 позиции, до лежечка позиција за спиење.

Потпирачот за нозе може да се постави во 3 позиции.

Послужавникот може да се прилагоди во 3 позиции и содржи 2 послужавника со 2 држачи за чаша.

Цврста преграда штитник помеѓу нозете и безбедносен појас во 5 точки.

Послужавникот може да се прикачи на задниот дел од хранилката.

Голем послужавник за храна кој може да се одстрани и да се постави хранилката на вашата трпезариска маса, со што ќе овозможите вашето дете да ве придружува за време на оброците.

Седиштето може да се постави во 4 позиции по висина

Многу лесно може да се трансформира во удобно ниско столче.

Се склопува исклучително лесно со помош на 2 копчиња од двете страни.

Задните тркалца со кочници гарантираат безбедност.

Навлаката може да се одстрани и да се пере одделно.

Склопена зафаќа многу мал простор.

Пакувањето овозможува заштеда напростор за 48% споредено со обичните столчиња за хранење.