BREVI Royal ограда за играње

4290д. Previous Next

BREVI Royal ограда за играње

ЦЕНА:4290 ден.

димензии:111 х 78 х 84 см Опремена е со 4 рачки за да му помогне на детето во неговите обиди да застане.Изработена е од квалитетни и безбедни матерјали со 4 уреди за закличување за гарантирана безбедност.