BREVI KIMI Isofix TT – Седиште за во автомобил група 0+/1/2/(0м до 25 кг)

13900д. Previous Next

BREVI KIMI Isofix TT – Седиште за во автомобил група 0+/1/2/(0м до 25 кг)

Цена: 13900 ден.

 

*Високо апсорбирачка школка, висок страничен штитник од удар (глава, раменици и врат)

*Навлака која лесно се одстранува, која е дупло поставена и мека, со можност да се пере на 30 ° C

*Група 0+. може да се постави обратно од правецот на возење.

*Безбедносните појаси можат да се прилагодуваат по висина. Делот за главата може да се постави во 5 позиции.

*Анатомското седиште е меко, комотно и овозможува долго користење. Кога се користи за група 1 удобноста на бебето ја овозможуваат безбедносните перничиња наменети за мали деца.

*4 позиции на наслонот без да го вознемирите бебето, овозможуваат одличен сон и релаксирано патување.Оваа функција може да се користи и кога седиштето ќе го адаптирате за група 2

*Два типа на монтажа кога се користи за група 1 : Kimi Isofix tt може да се монтира со isofix конекторите или со каишот од возилото.

*Телескопски исофикс индикатор , за лесна инсталација.

*Дупла сигурност на контролниот систем за визуелна проверка од двете страни и правилна инсталација.