Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18м (2/1)- Anytime

290д. Previous Next

Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18м (2/1)- Anytime

Цена:290 ден

Tommee Tippee ортодонска цуцла лажливка. Формата на цуцлите е симетрична и реверзибилна со што го олеснува држењето во уста и новороденчињата ја прифаќаат при првата употреба. Препорачано за возраст од 6-18 месеци.