Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18 м (2/1)- Ноќна

290д. Previous Next

Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18 м (2/1)- Ноќна
Цена:290 ден
*Со флуресцентна рачка
Tommee Tippee ортодонска цуцла лажливка.
Формата на цуцлите е симетрична и реверзибилна со што го олеснува држењето во уста и новороденчињата ја прифаќаат при првата употреба.
Препорачано за возраст од 6-18 месеци.