Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18 м (2/1)- Ноќна

290д. Previous Next

Tommee Tippee цуцла лажливка 6-18 м (2/1)- Ноќна

Цена:290 ден

*Со флуресцентна рачка

Tommee Tippee ортодонска цуцла лажливка.

Формата на цуцлите е симетрична и реверзибилна со што го олеснува држењето во уста и новороденчињата ја прифаќаат при првата употреба.

Препорачано за возраст од 6-18 месеци.