BREVI Wally Универзална платформа за стоење

3500д. Previous Next

BREVI Wally Универзална платформа за стоење

Цена: 3500 ден.

*Наменет да се постави како помошен додаток, на задниот дел од количката, за дете од 20 месеци *Овозможува удобно возење *Формата на тркалата овозможува возењето да биде лесно.

*Универзални куки за прикачување на количката

*Лесно монтирање

*Одговара на речиси сите типови на колички