Големопродажба

Нашата компанија МОДИШ ДООЕЛ од Скопје е генерален застапник за брендовите TOMMEE TIPPEE, PEARHEAD, BEBES, FIM, WOMAR, TEGA, OK BABY, BABYONO, BREVI, CRAZY DOG, V-TECH и др.

MASTERBRAND LOGOBREVIcrazydogpearhead logo

BABYONO LOGOVtech Baby logo bebes logo

Покрај малопродажбата во БЕБЕ СУПЕРМАРКЕТ, вршиме и големопродажба за истите брендови.

Сите заинтересирани компании за големопродажба може да не контактираат на:

contact@modish.com.mk

тел/факс 02/3245-814

Работно време:
Понеделник-Петок 09-20ч
Сабота 09-18ч