За Нас

    Компанијата дту МОДИШ ДООЕЛ, постои од 2000 година и е овластен застапник за Европските берендови  TOMMEE TIPPEE, PEARHEAD, BEBES, FIM, WOMAR, TEGA, OK BABY, BABYONO, BREVI, CRAZY DOG, V-TECH и др.

Врши големопродажба и малопродажба во продажниот салон БЕБЕ СУПЕРМАРКЕТ.

Малопродажниот објект БЕБЕ СУПЕРМАРКЕТ кој е со површина од 120 м2 е еден од водечките во Република Македонија и вклучува голем избор на производи за бебе од Европски производители со сертификати за безбедност.

Со долгогодишното искуство, тимот од посветени вработени и квалитетната понуда на производи, БЕБЕ СУПЕРМАРКЕТ има стотици задоволни купувачи,а нивниот број секојдневно расте.

Наша одговорност е да ги исполниме барањата и да ги задоволиме и најистенчените вкусови на нашите клиенти се со цел вашите најмили да имаат квалитетни производи со пристапни цени.