4BABY ATOMIC Stroller 3 in 1

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
13.900,00 ден. /1
Цена со Попуст:
9.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Количка 4BABY ATOMIC 3 во 1 
Цена 13900

Овој модуларен систем е погоден за деца од 0-36 месеци

Во согласност со Европските нормативи EN1888.
*Модерен , анатомскии дизајн
*Исклучително лесна
*Лесно склоување и отварање со една рака
*XL Настрешница која штити од сонцето и од УВ зраците
*Седиште кое се трансформира
*Позиции на наслонот
*Појас со 5 точки на безбедност
*Преден штитник кој сеотстранува
*Голема корпа
*Торба за пелени
*Отпорни EVA тркала 360°- со систем на заклучување
*30% помалку напор во буткањето на количката
*Централен систем на кочници на задните тркала

СЕДИШТЕ за во автомобил-транспортер:

*Многу лесна инсталација на количката
*Странична заштита
*Анатомска поддршка на главата и наслонот
*Безбедносен појас со меки перничиња
*Практична безбедносна тока
*Кога се користи во домашни услови може да се користи како релаксатор нишалка
*Се поставува во возило, обратно од павецот на возење со помош на каишите од возилото.
КОРПА *Настрешница која се отстранува
*Овозможува циркулирање на воздухот
*Лесно се поставува на количката
ТОРБА *Изработена од висококвалитетни материјали
*Практична,лесна организација
*Рачка која се прилагодува за полесно тнспортирање

There have been no reviews for this product yet.

Related products