4BABY COSMO 3 in 1 blue

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
18.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

4BABY Модуларен систем COSMO 3 во 1 
Цена 18900 ден.

Оваа количка е погодна за деца од 0-36 месеци

Во согласност со Европските нормативи EN1888. *Модерен , анатомскии дизајн

*Алуминиумски рам, исклучително лесна

*Лесно склоување и отварање со една рака

*Телескопска рачка
*Можност за поставување на седиштето, транспортерот и корпата на 3 висини

*XL Настрешница која штити од сонцето и од УВ зраците

*Позиции на наслонот

*Појас со 5 точки на безбедност

*Преден штитник кој се отстранува

*Голема корпа

*Зимска прекривка

*Отпорни EVA тркала 360°- со систем на заклучување

*30% помалку напор во буткањето на количката

*Централен систем на кочници на задните тркала

СЕДИШТЕ за во автомобил-транспортер:

*Многу лесна инсталација на  количката
*Странична заштита
*Анатомска поддршка на главата и наслонот
*Безбедносен појас со меки перничиња
*Практична безбедносна тока
*Кога се користи во домашни услови може да се користи како релаксатор нишалка
*Се поставува во возило, обратно од павецот на возење со помош на каишите од возилото.
КОРПА
*Настрешница која се отстранува
*Овозможува циркулирање на воздухот
*Лесно се поставува на количката 

There have been no reviews for this product yet.

Related products