4BABY LE CAPRICE Stroller red

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
4.650,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

4BABY LE CAPRICE летна количка
Цена 4650 ден. Содржи зимска прекривка и прекривка за дожд

Лесна, модерна и компактна количка која му обрзбедува комфор на бебето а во исто време овозможува функционалност за родителите.

*Алуминиумска рамка
*Мултинаменска настрешница и заштита од дожд
*Наслон кој се прилагодува и може да се ракува со една рака
*Потпирач за нозете кој се прилагодува
*Предни ротирачки тркала со механизам за заклучување
*Заштитна пречка која може да се отстрани
*Слопување чадор систем и рачка за носење
*Автоматско заклучување на рамката при склопување
*Систем на безбедност во 5-точки
*Амортизација на тркалата
*Погодно од 6 до 36 месеци.
*Во согласност со EN1888 There have been no reviews for this product yet.