4BABY walker CARS grey

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
6.250,00 ден. /1
Цена со Попуст:
5.250,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
4BABY walker CARS grey
ЦЕНА:6250 ден
*стабилна конструкција
*Анатомско седиште
*Прилагодување на седиштето во висина во 3 позиции
*Навлаката од седиштето се отстранува и може да се пере
*Панел со музика и светла
* стопери за скали
*Едноставен механизам за  склопување
*Наменето за деца од 6 до 12 месеци.
*Во согласностсо Европските нормативи EN1273о

There have been no reviews for this product yet.

Related products