BEBES Acqua

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
2.950,00 ден. /1
Цена со Попуст:
2.210,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

BEBES Анатомска када со сталажа

Када со вграден анатомски дел,вграден термометар и дрен за испуштање на водата. Оваа кадичка е идеално осмислена и направена да ви го олесни капењето на вашето бебе особено во првите месеци од неговиот живот. Вградениот анатомски дел го олеснува капењето и безбедно може да го капе само еден родител, бидејки испакнатиот дел и комфорната подлога спречува лизгање на бебето. Температурата на водата е секогаш е на оптимално ниво благодарение на вградениот термометар. Двострана функционалност: Од 0 до 6 месеци ( анатомски дел ) – ја користите оваа положба од првото капење кога детето има само неколку дена, се додека не седи само. Од 6 + месеци ( до не потешко од 15кг ) – оваа положба ја користите кога детето може само да седи. Димензии: cm 76 x cm 50 висина cm 85

There have been no reviews for this product yet.