BEBES Toilet stairs

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.390,00 ден. /1
Цена со Попуст:
950,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

BEBES адаптер со скаличка за WC школка

Цена 1390 ден.
*Одговара на сите типови WC школки
Лесно се поставува и одстранува и овозможува удобност.
*Рачки за безбедно користење.
*Нелизгачка подлога

There have been no reviews for this product yet.