Baby scale BABYONO

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
3.500,00 ден. /1

Боја:

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Babyono Електронска вага за бебе
Цена: 3500 ден.
Оваа електронска вага за бебе е дизајнирана за контролирање на тежината на бебето.Посебно се препорачува кај новороденчиња и предвремено родените бебиња кога тежината е многу битна. Дизајнирана е за бебиња до 20 кг. Лесна е за употреба, точна и сигурна со анатомски дизајн кој овозможува удобност и безбедност за време на мерењата.

Погодна е за мерење на бебе во лежечка положба.

Автоматско покажување на точната тежина со можност веднаш да ја прочитате.

Ергономски дизајн- пространа овална површина за мерење.

Го меморира последното мерење

Модерен дизајн.

“Замрзнување” на точната тежина

Точно мерење

Лесна употреба

Голем LCD екран

Автоматско исклучување

Технички спецификации

Градација – 0.01 kg

Минимална тежина – 0.05 kg

Мерки– kg/ lb-oz

Максимална тежина за мерење– 20 KG


There have been no reviews for this product yet.