Baby tent 2 in 1 Bebes

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
2.600,00 ден. /1
Цена со Попуст:
2.100,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Бебешки шатор 2 во 1 Bebes

Вашето бебе ќе се забавува во шарениот шатор.
Играта во него ќе му помогне да ја развива имагинацијата и вештините.
Ќе го учи да ги разликува формите, боите и да го развива осетот за допир, текстура и вид.
Може да се користи во првите недели на бебето.
Содржи бебшко ќебе со обрачии со шарени играчки за да го забавува бебето, а кога е поголемо може да седи и да си игра.
Изработено од 100% безбедни материјали
Во согласност со Европските нормативи и стандарди
85 x 85 x 112 cm

There have been no reviews for this product yet.

Related products