Вртелешка BabyOno music mobile pink

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.500,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

BabyOno Музичка вртелешка

 Музичка вртелешка со плишани играчки која лесно се поставува на  секој тип на  креветче. Пријатна музика која ќе го смири вашето дете.Работи на навивање

There have been no reviews for this product yet.

Related products