Дубак Bebe Stars Butterfly

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
3.290,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Bebe Stars Дубак Butterfly 

*Анатомско седиште

*Прилагодување на седиштето во висина

*Навлаката од седиштето се отстранува и може да се пере

*Панел со музика и светла

*6 нелизгачки силиконски инхибитори за поголема безбедност

*Наменето за деца од 6 до 12 месеци.

*Во согласностсо Европските нормативи EN1273о

There have been no reviews for this product yet.

Related products