Bebes Multifunctional bouncer with projection

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
2.700,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Bebes Мултифункционален релаксатор 
Цена 2700 ден.
*Анатомско седиште
*3 висини
*смирувачки вибрации

*Овозможува удобност и безбедност
*Содржи безбедносен појас
*Може да се управува со далечинско
*5 брзини
*мелодии и звуци
*прожектор
*Работи на батерии
*Во согласност со Европските нормативиEN17

There have been no reviews for this product yet.

Related products