Bebes Space swing

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
4.850,00 ден. /1
Цена со Попуст:
2.950,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Bebes Space релаксатор 
*Анатомско седиште

*Овозможува удобност и безбедност
*Содржи безбедносен појас
*Тајмер
*19 смирувачки мелодии и вибрации

*Работи на батерии
*Наменето од 0-9 кг
*Во согласност со Европските нормативиEN17

There have been no reviews for this product yet.

Related products