Лулка, трансппортно/странично креветче BREVI Nanna Oh

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
13.900,00 ден. /1
Цена со Попуст:
8.900,00 ден. /1

Боја:

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
BREVI Nanna Oh – лулка, транспортно/странично креветче *Произведено во Италија ова помошно креветче е дизајнирано и произведено по Brevi стандардите како практично и безбедно странично креветче, со ексклузивна можност за лулање. *Едноставно за употреба кога се лула или е во статична положба. *Родителите лесно можат да го постават ова креветче до креветот.Ногарките се опремени со нелизгачка гума.Со нежно притискање на секоја педала практично ќе се постави до кревет *Практично и додека го местите креветот *Специјалното душече Nanna Oh е дизајнирано за правилна положба и пподдршка на рбетот, има идеална цврстина, високо е 4,5 см *Одговара скоро на сите типови кревети , со лесен систем за прикаување на креветот, благодарение на практичните ленти на ногарките.Nanna oh може да се користи и како традиционална лулка. *Странична вентилација,прозорче, кога се користи како традиционална лулашка овозможува детето да го гледа светот околу него и му овозможува правилна вентилација. *Содржи торбица во која се носи спакувана лулката, лесна е за транспортирање и не зафаќа простор.(склопена: 94,5x55x19 cm) *6 позиции во висина, две едноставни копчиња од страните овозможуваат лесно прилагодување на саканата висина (од 33.5 cm – позиција 1 – до 49.5 cm – позиција 6-) *Навлаката се одстранува и пере, препорачано е рачно перење. Прекривката се вади и пере. *4 гумени тркала за лесно ракување, пренесувње… *Позиции на наслон, лесно се прилагодува, независно на двете страни. *Во согласност со EN 130 e SGS CdC за странично креветче
There have been no reviews for this product yet.