Bottle teats ULTRA 3m Tommee Tippee

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
360,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Tommee Tippee резервна цуцла 3+ Исклучиво за шишињата од програмата ULTRA

*Tommee Tippee заедно со експерти од областа на доењето дизајнираа уникатна цуцла која благодарение на својата форма го олеснува хранењето, ја имитира природната флексибилност,истегнувањето и движењето на градите на мајката за време на доењето.

*Меката силиконска цуцла го поттикнува природниот инстикт за хранење со што му овозможува удобно и опуштено хранење.

*9/10 мајки се согласни дека ова шише е најслично со природното доење.

*Без БПА

*Исклучиво за шишињата од програмата ULTRA

There have been no reviews for this product yet.