Bottle teats anti colic plus 3m Tommee Tippee

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
330,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Tommee Tippee резервна цуцла 3+ Антиколик+ 

*Tommee Tippee заедно со експерти од областа на доењето дизајнираа уникатна цуцла која благодарение на својата форма го олеснува хранењето, ја имитира природната флексибилност,истегнувањето и движењето на градите на мајката за време на доењето.
*Меката силиконска цуцла го поттикнува природниот инстикт за хранење со што му овозможува удобно и опуштено хранење.
*9/10 мајки се согласни дека ова шише е најслично со природното доење.
*Без БПА
*Наменети за Антиколик+ шишињата
There have been no reviews for this product yet.