Bouncer with vibrations Bebes

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.400,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Релаксатор со вибрации Bebes

Категорија: Од 0м+ до 11 кг
Карактеристики:
-комфорно седло кое обезбедува поддршка
-нежни вибрации за смирување на бебето
– отстранлив бар со 2 интересни играчки за забава на бебето
– База со нелизгачки ногарки
– 3 точки на безбедносните појаси
– Релаксаторот се користи за деца до 11 кг
– Работи на батерии (батериите не се вклучени во производот)
Во согласност со ЕУ стандарди

There have been no reviews for this product yet.

Related products