Brevi Mini large green

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
8.900,00 ден. /1
Цена со Попуст:
6.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
BREVI Mini Large количка Eкстра лесна и удобна количка за вашето дете тешка само 3,8 кг. *Во согласност со EN 1888 година, погодна од раѓање 0+ *Алуминиумска рамка, тежина и компактни димензии: само 3,8 килограми *Наслон кој може да се постави во повеќе позиции, до лежечка. *Компактно затворање *Безбедносна брава која штити од случајно отворање кога кочичката е склопена. *Удобно седиште кое е широко 36 см. *заштитната пречка може да се отстрани. *Безбедносни каиши со 5 точки на безбедност *Подлошка за нозе која може да се прилагоди во 2 позиции * ротирачки предни тркала со систем за блокирање *4 задните тркала со централизиран систем за сопирање * Настрешница *Голема кошница складирање *Погодна од 0-36 месеци
There have been no reviews for this product yet.