Седиште за во автомобил BREVI CX Isofix beige

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
11.900,00 ден. /1
Цена со Попуст:
8.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
BREVI CX Isofix Седиште за во кола
*Од 0-18кг
*Позиции на наслонот за глава
*Лесно прилагодување на 5 позиции на седиштето без да го вознемирите детето
*Странични магнети кои ги држат каишите на страна
*ISOFIX систем со дополнителна заштита со заден анкер
*Телескопски Isofix за лесна монтажа
*Екстра заштита од удар,појачана странична заштита и ниск тежиште на седиштето.
* Безбедносни појаси во 5 точки.
*Мек тапацир кој овозможува удобно возење на детето
лесно се одстранува и може да се пере.
*Целокупниот стилизиран дизајн воедно го штити и седиштето од возилото

There have been no reviews for this product yet.