Седиште за во автомобил BREVI allroad brown

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
6.450,00 ден. /1
Цена со Попуст:
4.650,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
BREVI ALLROAD Седиште за во кола
Група 1,2,3 од 9-36 кг
*Се прилагодува висината за наслонот за глава
*Безбедносни појаси во 5 точки.
*Заштитни перничиња
*Можност да се раздвои седиштето од наслонот.
*Произведено во ИТАЛИЈА
*Во согласност со ECE R44/04.

There have been no reviews for this product yet.