Car seat Megan i-Size 360

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
13.500,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Седиште Isofix Megan i-Size 360°

 Megan i-Size е најдоброто ново седиште од Bebe Stars кое може да се користи од раѓање до 4,5 години, кое нуди простор, удобност и безбедност за вашето дете.
Тестирано според најновите безбедносни стандарди ова е седиште идеално за кратки и долги патувања.

Висококвалитетните материјали овозможуваат струење на воздух, истрајни се и лесни за одржување. 
Уникатната технологија на  ISOFIX 360° со потпорна ногарка овозможува слободна ротација и лесно ракување, седнување и вадење на детето од возилото. 

Во првиот период  но и до 4,5 години, возењето обрано од правецот на движење го намалува ризикот од повреди и овозможува поголема безбедност. 

Сертифицирано за безбедност од странични удари кое во комбинација со isofix врската гарантира максимална бебедност. 

 • 360° ротација која овозможува лесно да го седнете и да го извадите детето од возилото. 
 • Безбедно патување во обратна позиција додека детето не достигне 87 см. 
 • Навлака која се одстранува и се пере на 30°
 • Сите битни функции можете да ги извршите со една рака. 
 • Isofix врсската за лесна и безбедна инсталација во возилото 
 • Флексибилни вградени перници за оптимална ергономска ии удобна положба на бебето во првите месеци 
 • Појас со 5-точки на безбедност и меки пернички на појасот кај рамениците. 
 • Потпирач за глава кој се прилагодува по висина во 8 позиции и го "следи" растот на детето 
 • Удобна пена која се прилагодува према телото на детето и му обезбедува соодветна поддршка. 
 • 3 нивоа во секој правец 

Поставување во возило:

 • Обратно од правецотна движење и висина до  87 cm и тежина до 22kg
 • во правец на возење и висина од 76 до 105 cm aи тежина до 22kg

Во согласност со ECE R129 / 02

There have been no reviews for this product yet.