First tooth brush Crystal Marines MIZUHA

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
270,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

НОВО!!! РЕВОЛУЦИОНЕРНА ЈАПОНСКА ИНОВАЦИЈА!
Четка ЗА ПРВИТЕ ЗАБИ Crystal Marines MIZUHA
*Четкајте БЕЗ ПАСТА
*Ослободува НЕГАТИВНИ ЈОНИ
*Идеална за мали деца кои не сакаат паста за заби

*Исклучително издржлива и безбедна за мали деца
*Со силата на природата против плак, бактерии и лош здив
*Ергономичен дизајн
*Четка за комплетна орална нега и здравје

Природната керамика N-ceraима навистина фасцинантни својства. Се добива од кварцни шкрилци, а се произведува само во јапонската префектура Аичи. Фино издробената кварцна керамика се вградува во влакната на четката и токму тоа е изворот на негативните јони, толку неопходни за нега и одржување на оралното здравје.

Бидејќи вградената N-cera керамика е во екстремно прашеста форма, не постои опасност од оштетување на емајлот на забите и гингивите. Напротив, влакната на четката се исклучително меки и нежни. Друга голема предност на природната керамика е што со апатитот од глеѓта се создава синергистички антибактериски ефект кој го отежнува размножувањето на бактерии во устата и воедно придонесува и за хигиена на самата четка.

Секогаш е подобро да се спречи отколку да се лечи. Сето ова може да се постигне со вистинската четка за заби Crystal Marines MIZUHA

Не заборавајте: добрата орална хигиена на вашето дете е најдобра заштита за здравјето на забите и основа за општата здравствена благосостојба.

There have been no reviews for this product yet.