Jumper jungle Bebes

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
5.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Bebes Jungle Џампер
Цена 5900 ден.
Bebes Jungle Џамперот му обезбедуваат на детето удобно и безбедно место за играње.
- Ротирачко седиште кое му овозможува на детето да си игра со сите играчки кои што се поставени на џамперот.
-Музички и светлечки играчки кои што се активираат кога детето скока.
-Лесно се склопува и не зафаќа простор.
-Препорачливо за деца од 6+м до 11кг или максимум 81 см.
Изобилува со светла, звуци, музика и играчки.
Вашето дете ќе ги развива моторните вештини.
Лесно пренослив, со опција за прилагодување на висината.
Нелизгачка подлога
Седиштето на бебето е изработено од мек материјал кој лесно се отстранува и се пере во машина.
Во согласност со ЕУ стандарди.

There have been no reviews for this product yet.

Related products