Jumper walker BEBES

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
6.200,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Џампер дубак BEBES
Цена 6200 ден.

Изобилува со светла, звуци, музика и играчки.
Вашето дете ќе ги развива моторните вештини.
Лесно пренослив, со опција за прилагодување на висината.
Шарено пијано кое има многу звуци и светла во различни бои
Глодалчиња и тропалки поставени на заоблен свод
Содржи тркалца
Седиштето на бебето е изработено од мек материјал кој лесно се отстранува и се пере во машина.

There have been no reviews for this product yet.