Musical toy tiger Bebes

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
590,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Музичка играчка
ЕДУКАТИВНА:
Ги стимулира бебешките сетила за вид и слух
Музичките звуци му помагаат да ја воочи разликата помеѓу различните звуци и јачина на звук.
Овие живописни играчки – животни му овозможуваат на бебето да ги распознава нивните силуети
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА:
Го привлекува вниманието на бебето и му го задржува вниманието.
Има смирувачки ефект и помага полесно да се смири детето
*Во согласност со Европските нормативи и стандарди

There have been no reviews for this product yet.