ORBIT Isofix 360 Bebes black

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
6.150,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Bebes ORBIT Isofix 360 Седиште за во автомобил (0-36кг)

ORBIT Isofix 360° е ново седиште кое ќе му овозможи удобност на вашето бебе од најраните денови па се до 12 години.
Ова седиште е специјално дизајнирано да може да ротира 360 степени.
– Isofix 360° уникатна технологија која ќе овозможи ротирање на седиштето без отстранување на каишите.
*Перниче за поддршка за помали деца кое лесно се одстранува.
*3 позиции на наслон кога седиштето е поставено во правец на движење.
*Наслонот за глава има можност за поставување во 7 нивоа.
*Голем потпирач за глава кој е екстра безбеден и штити од удари.
*Систем за циркулација: специјалниот материјал овозможува да циркулира воздух и го прави патувањето екстра удобно и суво.
*Безбедносен појас во 5 точки со дополнителни нелизгачки перничиња за раменици кои овозможуваат каишите да останат во позиција.
*Може да се постави во возило со Isofix конектори.
Група 0+: Погодно од новороденче па се до 13 кг.
Се поставува обратно од правецот на возење со помош на Isofix
Група 1: Погодно од 9 до 18 кг.
Се поставува во правец на возење и се поставува и со isofix
Група 2: Погодно од 15 до 25 кг. Се поставува во правец на возење со isofix.
Каишите од седиштето се одстрануваат, а се користи каишите од возилото.
Група 3: Погодно од 20 до 36 кг. Седиштето се поставува во правец на возење со isofix.
Каишите од седиштето не се користат, детето се закопчува со каишите од возилото.
Во согласност со ECER44/04 , 100% безбедни материјали.

There have been no reviews for this product yet.