PEARHEAD baby print keepsake square

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
950,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
PEARHEAD-Лименка со смеса
Димензии: 15 см /15 см/ 4 см
Содржи:
*Смеса за принт (Нетоксична со TÜV сертификат)
*Ролер за израмнување на смесата
*Нема мешање,нема неред,се суши природно.
*Држач за да се користи како рамка

There have been no reviews for this product yet.