PEARHEAD wooden photo cubes

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.500,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

PEARHEAD Фото коцки -Дрвени

Овие коцки се совршен реквизит за фотографирање на вашето малечко.

Меморирајте ја возраста на вашето бебе , во денови, месеци и години со помош на овие дрвени коцки поставени до вашето дете додека го сликате и месеците од вашата бременост.

Овие три коцки ги содржат броевите од 1-9 за да ја покажат возраста на бебето од новороденче до дете. Димензии на пакувањето: 22см/16см/15см

There have been no reviews for this product yet.