Playpen BREVI Royal color 659

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
4.950,00 ден. /1
Цена со Попуст:
3.950,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
BREVI Royal ограда за играње
димензии:111 х 78 х 84 см
Опремена е со 4 рачки за да му помогне на детето во неговите обиди да застане.Изработена е од квалитетни и безбедни матерјали со 4 уреди за закличување за гарантирана безбедност.
There have been no reviews for this product yet.