Playpen BREVI Royal color 667

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
4.290,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

BREVI Royal ограда за играње
димензии:111 х 78 х 84 см
Опремена е со 4 рачки за да му помогне на детето во неговите обиди да застане.
Изработена е од квалитетни и безбедни матерјали со 4 уреди за заклучување за гарантирана безбедност.

There have been no reviews for this product yet.

Related products