Playpen Holiday PRIMI SOGNI blue bears

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
6.500,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
PRIMI SOGNI Holiday ограда за играње
Одлична можност за безбедно играње на вашето бебе додека вие ги извршувате васите секојдневни обврски низ домот.
Содржи рачки кои овозможуваат полесно исправање на детето.
Лесно склоплива за пренесување и складирање.
There have been no reviews for this product yet.

Related products