Sagenic nappy disposal twist and click TOMMEE TIPPEE

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
2.600,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Корпа за пелени + 4 касети ГРАТИС
Sagenic TOMMEE TIPPEE
Корпата е систем за хигиенско ,еколошко и безбедно одлагање на искористени пелени.Кесите во кои се одлага искористената пелена се пакуваат едноставно со вртење на рачката која се наоѓа на врвот од корпата.Спречува развој и ширење на бактерии за угоден мирис во просторијата каде претстојува бебето.За уреден и чист дом.Резервоарот собира 28 пелени цврсто обмотани со фолија.

*една касета може да спакува 50-75 пелени во зависност од големината

There have been no reviews for this product yet.