Stoller BREVI Indue jeans

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
16.900,00 ден. /1
Цена со Попуст:
13.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Stoller BREVI Indue Jeans

Цена: 16900 ден

*Независен наслон на грбот со можност за поставување во 3 позиции 3 позиции

*Практична за употреба и комфорна за бебињата

*сигурносни појаси во 5 точки

*одмаралиштето за нозете може да се постави во 2 позиции

*независен систем за заклучување на предните тркала за да не ротираат

*настрешниците имаат можност да се соберат за подобра вентилација летно време

*Ултра лесен алуминиумски рам 9,7 кг

*2 големи корпи под количката со капацитет од 2 кг

*Прозорче на настрешницата за следење на барањата на бебињата

*мека рачка за комфорно управување

*Широка само 74 см за да може да поминувате низ стандардни врати

*UV 50+ настрешница со заштита

*сетрифициран тексил OEKO_TEX кој гарантира хигиенска и сигурна околина за бебињата *едноставен механизам за склопување

There have been no reviews for this product yet.