Модуларен систем BREVI Millestrade blue

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
26.900,00 ден. /1
Цена со Попуст:
18.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Количка Brevi Millestrade комплет количка 3 во 1, комплетот содржи: количка, корпа, седиште за во кола (транспортер), ташна.
Количката Brevi Simplo ви овозможува транспортирање на вашето дете од 0-36 месеци.
Корпата (0-9кг) е удобна и пространа, ултра лесна и се прикачува на рамот од количката со два едноставни клика. Наслонот на грбот може лесно да се прилагоди од надворешна страна.Вентилациона основа за поголема удобност и хигиена.
Седиштето за во кола (транспортер 0-13 кг) е со уникатна удобност, лесно се поставува на рамот од количката и едноставно се прицврстува со каишите во возилото.
Количката е погодна за употреба од раѓање со реверзибилно седиште кое овозможува детето да гледа во родителот или обратно.
*Склопување- чадор систем (во двете позиции).
*Голема настрешница со голем џеб и транспарентно прозорче.
*Функционални и прилагодливи рачки.
*Тапацириот на количката, корпата и транспортерот лесно се одстранува и се пере во машина на 30˚С.
*Торба за пелени со водонепропустлива подлога.

There have been no reviews for this product yet.