Toilet adapter SOFA OKBABY

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
750,00 ден. /1
Цена со Попуст:
490,00 ден. /1

Боја:

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
OKBABY SOFA адаптер за WC школка
Цена 750 ден.
Лесен и безбеден WC адаптер кој ви помага во преодната фаза од нокширче на WC школка.
*Одговара на повеќето типови WC школки
* Овозможува удобност
*Рачки за безбедно користење
*Лесно се одржува
*Произведено во Италија
There have been no reviews for this product yet.