Tommee Tippee first Cup 150ml

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
470,00 ден. /1

Боја:

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Tommee Tippee чашка 4+м, 150 мл – Некапечка

*Содржи специјален систем кој овозможува лесно пиење на течноста,а во исто време спречува истурање на течност доколку детето ја преврти чашката.
*Овозможува лесен преод од шише на чашка бидејки има меко клунче кое нема да го оштети нежното непце на вашето дете.
*Рачките може да се одстранат
*Без БПА


There have been no reviews for this product yet.