Transforming high chair

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
3.350,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Столче за хранење кое се трансформира
Цена 3350 ден.
*Се трансормира во ниско столче
*Како висока хранилка може да се користи од 6месеци до 15 кг
*Како ниско столче погодно е да се користи до 6 години
*Анатомско седиште кое овозможува удобност
*Навлака која лесно се одржува и може да се отстрани
*Одмаралиште за нозе
*Безбедносни каиши во 5 точки
*Дупли послужавник кој се вади и може да се мие 
*Тркалца со кочници
*Во согласност со Европските нормативи EN 14988

There have been no reviews for this product yet.

Related products