Транспортно креветче на две нивоа BEBES DREAM LUX beige

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
3.550,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

BEBES DREAM LUX транспортно креветче на две нивоа

*Две нивоа и подлога за душече кое може да се постави на долниот или на горниот дел. *Содржи “врата” која се отвара со патент. *Две тркала со кочници за безбедност ќе ви овозможи лесно да го движите наоколу *Може да се користи како оградица за играње *Тенката подлога за душек е обвиена со водонепропуслив материјал. *Механизмот за автоматско отворање и брзо ослободување е брз и лесен за ракување. *Механизам со двојна сигурност од случајно затворање. *Двете страни на креветчето се со мрежа која овозможува безбедност и оптимално проветрување,а воедно и надзор на детето кога спие. *Цврста основа за поддршка на грбот на бебето. *Централната ногарка овозможува голема стабилност на креветчето. *Лесно чадор склопување, зафаќа малку простор *Торба во која се пакува креветчето *Димензии 120/60 см.

There have been no reviews for this product yet.