Активен центар 3 во 1 VTECH 3 in 1 baby gym

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
3.390,00 ден. /1
Цена со Попуст:
1.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Vtech Активен центар 3-in-1

Little Friendlies 3-in-1 бебе центарот е комбинација од бебешка вежбална, забавен панел и проодувалка. Содржи 2 режими на играње. Детето ќе го истражува светот и музиката, ќе слуша различни фрази, песни и мелодии додека лежи или кога ја користи оваа играчка како проодудувалка.Оваа играчка содржи многу интерактивни делови вклучувајќи ги и пиано копчињата, висечките играчки, книгата кој аможе да ја прелистува, топчето кое може да го врти и механичките месечина и ѕвезда. Сензорот за движење ќе ги активира забавните звуци и музиката кога е во позиција на проодувалка.
*Го запознава детето со броеви, форми, бои, музички ноти и животни.
*Сонцето кое свети и му го привлекува вниманието на детето со што го поттикнува да игра.
*Содржи 4 песнички за пеење и 20 мелодии.
*Ја развива моториката, го учи на причина - последница ефектот, го поттикнува да истражува и употребува.
Работи со батерии: 2 х АА (вклучени во пакувањето)
Препорачана возраст 0+ м.


There have been no reviews for this product yet.

Related products